Tarkan, annesinden gelen acı haberle sarsıldı. Ünlü şarkıcının, Antalya’da yaşayan annesi Neşe Tevetoğlu, bir süre önce bacağındaki rahatsızlığın tedavisi için geldiği İstanbul'da kalp krizi sebebiyle vefat etti.

Tarkan, geçen yıl Anneler Günü'nde; "Tüm annelerin, anne adaylarının, anne yarısı olanların, anne gibilerin, anne olamayıp yüreği anne gibi atanların, anne gibi hissedenlerin… Anneler gününüz kutlu olsun" mesajını yayımlamış ve annesiyle fotoğrafını paylaşmıştı.

Almanya'da yaşayan Tarkan, acı haberi alır almaz İstanbul'a geldi. Tarkan ve Şanlıurfalı eşi Pınar Tevetoğlu, taziyeleri kabul etti.

Tarkan, annesi Neşe Tevetoğlu'nu son yolculuğuna uğurlarken, gözyaşlarına boğuldu.

Neşe Tevetoğlu'nun cenazesi, İstanbul Maltepe Cumhuriyet Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrasında Maltepe Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye Zerrin Özer de katıldı.Müzisyen Behzat Gerçeker de cenazeye katılan isimlerden.Tarkan, gazetecilerin musalla taşının olduğu alana girmesine izin vermedi.

Şanlıurfa'da Saramda Aşireti’nden Güngör Ailesinin Mutlu Günü Şanlıurfa'da Saramda Aşireti’nden Güngör Ailesinin Mutlu Günü

ŞENAY DÜDEK TEPKİ GÖSTERDİ

Gazeteci Şenay Düdek, Tarkan'ın acı gününde onu yalnız bırakanlara tepki gösterdi. "Kimseyi yargılamak, yaftalamak istemem" diyen Düdek, şunları kaydetti:

“Asla kimseyi yaftalamak istemem! Çünkü benim de gidemediklerim oluyor! Kimi zaman mesafeler! Kimi zaman rahatsızlıklar! bir de Tarkan gibi bir megastar’ın annesinin, cenaze törenine halk yığılacaktır tabi! sözüm meclisten dışarıya, yani cenazelerde artık selfie çekmek, bir şöhreti rahatsız etmek takıntı, saygısızlık haline geldi! Tarkan dik duruşunu bozmamış! Eşi çok ağlamış!

Ailesine, özellikle annesine çok düşkün olan Tarkan metanetliymiş! Zerrin Özer ve Behzat Gerçeker’in dışında şöhretlerimizden kimse katılamamış! Tarkan’ın annesi Neşe Tevetoğlu’nun cenazesi, Maltepe Mezarlığı’na defnedilmiş! Nur içinde yatsın”