Sanatçının dostu ve yapımcısı Elenor Plak sahibi Muhteşem Candan '' Hayatta iken bir tane bile ödül vermediler " dedi.
MÜSLÜM GÜRSES’İN DEĞERİ ÖLÜNCE ANLAŞILDI
Şanlıurfalı gazeteci Mustafa Barış Durak’a konuşan Elenor Plak sahibi Muhteşem Candan " Hayatta iken bir tane bile ödül vermediler. Ama sanatçı ölünce filmi çekildi, diğer sanatçılar tarafından şarkıları okunmaya başlandı. Değeri ölünce anlaşıldı" dedi.
Candan ,Müslüm Gürses'in bu durum karşısında hiç üzülmediğini halkın kendisine "Baba" diyerek en büyük ödüle layık gördüğünü söyledi.
İbrahim Tatlıses,Ferdi Tayfur,Orhan Gencebay gibi arabesk müziğinin sevilen sesleri bu ödülleri bir çok kez evlerine götürdüler. Bir dönem Müslüm Gürses'in veliahtı olarak gösterilen Hakan Taşıyan'da Altın Kelebek ödülü alanlar arasında yer aldı.