İddiya göre geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, vatandaş sıfatıyla 112 Çağrı Merkezini farklı gün ve zamanlarda aradı.
Çağrı karşılayıcılarının hitabet, diksiyon, yönlendirme ve koordinasyonunu bizzat analiz eden Vali Şıldak, görüşmelerden pek memnun kalmadığı ileri sürüldü.
Daha sonra hizmet kalitesinin artışı için 112 Çağrı Merkezi personeliyle toplantı düzenleyen Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, toplantıda diksiyon ve hitabet anlamında Türkiye'de son 20'lerde yer alan Şanlıurfa 112 Çağrı Merkezinin, ilk sıralara gelmesi gerektiğini net bir bir şekilde dile getirdiği öğrenildi.
Gerekli uyarıları yapan Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın kurumsal hizmetlerin aksamadan vatandaşa yansıtılmasına yönelik toplantıların önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtiyor.