Başkan Bucak, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Manevi atmosferini yaşadığımız ve dayanışma içerisinde geçen mübarek Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, kardeşlik bağlarımızı güçlendiren, sevgi ve hoşgörüyü pekiştiren özel günlerdir. Bu mübarek günlerde, paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyerek birlik ruhumuzu daha da kuvvetlendirmeliyiz.”
“Bayram Sabahı Dualarımızda Filistin ve Gazze’yi Unutmayalım”
İsrail’in Ramazan ayında Filistin’de gerçekleştirdiği saldırılara dikkat çeken Başkan Bucak, şu ifadeleri kullandı:
“Filistin ve Gazze’de yaşanan insanlık dramı hepimizin yüreğini dağlıyor. Onlarca masum çocuk, kadın ve yaşlı hayatını kaybederken, Filistinli kardeşlerimizin acılarını derinden paylaşıyoruz. Bayram sabahı dualarımızda mazlum ve mahzun Filistinli kardeşlerimizi unutmayalım.”
Başkan Bucak, mesajının sonunda Siverek halkı başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayarak, bayramın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diledi.